Partnereink:

rádiónk

forrás: www.onefm.hu

ELÉRHETŐSÉGEINK:

E-MAIL:
lilamalacz@postafiok.hu

MSN CÍM
lilamlacz@hotmail.com

SKYPE:
lilamalacz
onefmradio

Ti mondjátok

Archívum

Naptár

2010
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

Bevezető a Malacságokba!

2010.09.12. 23:48 | Lila Malacz 1esület | 6 komment

Címkék: köszöntő bemutatkozó lila malacz

Tisztelt egybegyûltek, nõk, férfiak, gyerekek, malacok, kutyák, nõk, fikuszok és eukarióta egysejtûek!

Köszöntöm Önöket, és Titeket is!
A Lila Malacz Kultúrális 1esület a politikai hejj-zet mély pontyán jött létre, azzal a céllal, hogy radikális elképzeléseinkkel megvalósítsuk, ami még egyetlen parlamenti pártnak sem sikerült. Megteremtsük az ország felemelkedésének alapjait, megvalósítsuk a teljes jogi és pénzügyi egyenlõséget, megszabaduljunk a bürokrátzia fojtogató hatalmától és egy átláthatóbb, szebb országot teremtsünk. Nem lesz több bûnözés. Megállítjuk a korrupciót. A Lila Malacz politikai és kultúrális egyesülete olyan lépéseket mer meglépni, melyek kimondatlanul minden párt céljai között szerepeltek, ámde senkinek nem sikerült valódi eredményeket elérni.
  
Más pártok gyenge kezdeményezéseivel ellentétben, mi VALÓBAN ellopunk mindent, amit csak lehet.
 
Céljaink között szerepel a teljes nemzeti vagyon szakszerû módon történõ eltulajdonítása, (szakszóval élve lenyúlása) megteremtvén ezzel az abszolút teljes vagyoni egyenlõséget. Kötelezõvé tennénk az értéktárgyak beszolgáltatását, megvédve az ifjúságot a média káros hatásaitól. Ezektõl a lépésektõl a korrupció, lopás és sikkasztás 100%-os visszaesését várjuk, hiszen nem lenne mivel lefizetni, nem lenne mit ellopni vagy elsikkasztani. Hiszünk abban, hogy a közbiztonság rohamos javulásnak indul intézkedéseink hatására, a politikusok ezután pedig nem fognak egy fillért sem lopni. Hihetetlen? Pedig igaz, és nem csak ígérjük, hanem valóban betartjuk, és végrehajtjuk akár 100 nap alatt! Szavazzon ránk!

További céljaink:

- A Kossuth téri rendbontások megszüntetése végett megszüntetjük a Kossuth teret. Privát virágoskert lesz a helyén.
Oszt még:
- Szigorúan büntetnénk a pénzcsempészetet.
- Garantáljuk a pénzügyek átláthatóságát.
- 100 %-os adócsökkentés - úgysem lenne mibõl fizetni.
- A Parlamentben folyó szégyenletes események elkerülése végett magánvillává alakítjuk az épületet, hogy mellesleg rózsadombi rezidenciám mellett nyaralóm is legyen.
- Az ország image-dzsét javítandó, császárrá koronáztatom magam. A külföldi államfõknek demonstrálnunk kell, hogy erõs vezetõség áll az ország élén.
- De hogy még erõsebb legyen, megígérem, gyúrni fogok egy kicsit.
- Ezzel visszatérünk az alkotmányos monarchiához, viszont teljes jogi egyenlõséget biztosítunk. A miniszterelnökhöz hasonlóan az egyszerû állampolgárnak is elfogadási, egyetértési és betartási joga lesz a törvényeket illetõen, sõt ez magára az uralkodóra is vonatkozik!
- Az országot irányító személyeknek testõrség biztosítása, hogy senki ne háborgassa õket törvényhozás közben.
- A politika átláthatósága érdekében minden politikust menesztünk, a miniszterelnökünket és pár minisztert kivéve. Ezzel jelentõsen csökkenthetjük az ország kiadásait is.

A megújult ország azonban új vezetõkért is kiált, akik sikeresen megbirkóznak a nehézségekkel. Szakértõ személyek bevonását tervezzük a politikai életbe, akiket eddig a hatalmon lévõ pártok nevetséges okokra hivatkozva nem hagytak érvényre jutni. Akiket méltatlanul hanyagoltak, és politikai jogaik gyakorlását minden eszközzel próbálták megakadályozni.

Miniszterelnök és köztársaságielnök jelöltünk
A híres-neves méltán tisztelt nagyérdemû végtelenül bölcs zseniális kolbászos Babi Néni.

Miniszterelnök és köztársaságielnök jelölt
-helyettesünk
Ahasonló szimpatikus tulajdonságokkal bíró Berényi Miklós, de ezen még gondolkodunk.

Miniszterelnök és köztársaságielnök jelölt
helyettes-helyettesünk
Pedig ismét csak Babi Néni.

A hadügyminisztérium
élére Katona Józsefet kívánjuk állítani. József vezetésével pedig Csák Noriszt, Csák Máté legkisebb fiát, Nemcsák Károly õsi riválisát bíznánk meg.

Íme
egy olyan politikai szervezet, amely teljes mértékben megvalósítható programmal bír, és ezeket garantáltan be is tartja. Ha Önnek is elege van már az üres ígérgetésekbõl, elege van egy olyan rendszerbõl, melyet a pénz mozgat, tartson velünk! Önre is számítunk! Lila Malacz 1esület - hejj-re loplyuk az országot!

Kiegészítés:

A Dolgok publicisztikai szubjektivitása, oly mértékben determinálódott, hogy ez már nem fér össze a morális egzisztenciával. Ezért kell egy Lila Malacz aki segít a mindennapokban!
 

· 1 trackback

süti beállítások módosítása